Miért a legjobb döntés a Sicofol fólia?

Sicofol fólia

A Sicofol fólia rendkívül sokoldalú, mert az alapanyaga is a leggyakrabban használt anyagok közé tartozik. Azonban nem ebben rejlik a varázslat. A PVC fóliát az építőipar számos területén használják.

A Sicofol fóliáknak számos előnye van: rendkívül tartós és ellenálló anyagról beszélünk, amely ellenáll a különböző környezeti hatásoknak ls tényezőknek (nedvesség,pára, hőmérsékleti ingadozások). Ipari felhasználásra (is) kiváló, mert a tartósság mint olyan egy kritikus szempont.

Könnyen és gyorsan alakítható anyagról beszélünk, ezáltal biztosítva van az innovatív és könnyű felhasználás. SICOFOL® lágy PVC építőipari szigetelőlemez és -fólia gyártója a Remater Kft. A SICOFOL® márkanevű korszerű lágy PVC szigetelő lemez és fólia gyártását 1991 óta végezzük. Az ÉMI által 1992-ben minősített terméket 1997-ig kizárólag német exportra gyártottuk, majd a hazai forgalmazás mellett a kivitelezést is megkezdtük.

Sicofol fólia - termékeink

A sicofol fóliák költséghatékony megoldások, felhasználási területünk szinte végtelen. Legyen szó építőiparról, zöldtetőkről, kerti tavak szigeteléséről, a Sicofol fólia nem fog csalódást okozni. Sokoldalósága és rugalmassága szinte bármilyen ipari kihívást képes megoldani.

További előnyök:

  • schnelle Verlegung
  • sichere Technologie
  • langlebig
  • geringe Umweltbelastung (recyceltes PVC)
  • wirtschaftlich
  • 100% ungarisches Produkt
  • hergestellt mit umweltfreundlicher Produktionstechnologie

Termékeinkről bővebben itt tájékozódhat.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

Die Website wurde von Advanityc Design Studio erstellt.
de_DE_formalDeutsch (Sie)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram