Miért van rá szükségünk? A gyeprács.

gyeprács

A gyeprács olyan szerkezet, amiket kertekben, parkokben, sportpályákon telepítünk. Sok előnnyel rendelkeznek, ezért nagyon népszerű termékekről van szó. Ebben a bejgyzésben szeretnénk körbejárni, hogy miért is fontos kelléke egy kretnek a gyeprács.

A legnagyobb előnyük a terhelhetőségük. A gyeprácsok olyan területeken kerülnek kihelyezésre, ahol nagy a terheltség. Ilyen terület lehet egy parkoló, kemping, sportpálya stb. Minden gyep számára tartósságot biztosít, mert megakadályozzák a talaj kitaposását és a gyep károsodását.

Gyeprács

A másik hatalmas előnye, hogy segít javítani a vízelvezetést. Ezek a rácsok segítik a víz áramlását a taljaban, ezáltal megakadályozzák a pangó víz kialakulását. Így elkerülhetőek az áradások és a saras területek kialakulása.

Nagyon környeztbarát megoldás, olyan területen is alkalmazzák őket, ahol azt szeretnék, hogy a terület zöldebb legyen. Ezeken a rácsokon ugyanis a növényzet kiválóan elvan, tud lélegezni, gyökeret ereszteni, fejlődni. Ezzel egyidejűleg mégis biztosítva van a szilárd alap. Így az ökológia egyensúly is fenntartható.

Telepítése nagyon egyszerű. Ha pedig előre tervezzük a rendszert, nagyon könnyen be tudjuk illeszteni a környezetünkbe.

Többször felhasználható, egyszerűen felszedhető és áthelyezhető az új helyre. Moduláris építőelemként kapcsolódnak egymáshoz, összekapcsolhatók, variálhatók. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, fagyálló és sóálló. A gyeprács kamrái telepítés után használati igénytől függően változatosan feltölthetők: fűvel, homokkal, díszkaviccsal, vagy zúzalékkal.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram