Falszigetelés és lábazatszigetelés 100 év garanciával

A lágy pvc lemez élettartama a naptól elzárt helyen gyakorlatilag korlátlan ideig megtartja kedvező szigetelési tulajdonságait.

A SICOFOL® pvc lemez szigeteléssel garantáltan megtakaríthatjuk a 10-20 év múlva jelentkező esetleg több millió forintos utólagos falszigetelési költséget.
További előnye az egyszerű felhasználás, mivel a fal szélességére vágott SICOFOL® lemezt csak ki kell gurítani a kívánt helyen. A szigetelő lemez 20 cm-es átfedéssel, ragasztás nélkül toldható. A falszigetelés a pinceszigeteléssel és aljzatszigeteléssel folytonosítható, amennyiben azok is pvc-ből készültek.

A SICOFOL® lágy pvc falszigetelő lemez rendelése a jelöléssel, szélesség és tekercsszám megadásával történik, pl: S 1,2 mm 50 cm x 25 m x 4 db.

MŰSZAKI ADATOK:

Anyaga: lágy pvc
Színe: fekete
Vastagsága: 1,2 mm
Súlya: kb. 1,68 kg/m2
Tekercs hosszúsága: 20-25 m
Szélessége:11,5 cm; 17,5 cm; 24 cm;
30 cm; 36,5 cm; 50 cm; 60 cm, 75 cm, illetve megrendelés szerint.
Hideghajlíthatóság: -20 C0-on, d:5 mm hengeren repedés nélkül körbehajlítható.

UTÓLAGOS FALSZIGETELÉS

A fal nedvesedése káros a ház állagára és az egészségünkre is. A fal átvágása után SICOFOL® 1,2-es szigetelő lemezt húzunk be, a kb. 0,5 cm-es rést pedig kitöltjük. Méterenként haladva az épület statikáját nem károsítva tökéletes és a ház élettartamával megegyező szigetelést készítünk. A falszigeteléssel összehegeszthető az épület utólagos szigetelése szintén SICOFOL® 1,2 mm-es lemezzel, és így lakásunk száraz és egészséges lesz.