Mi a zöldtető előnye

Zöldtető

A zöldtető egy nagyszerű építészeti megoldás, amikor növényeket, pázsitot telepítünk a tetőfelületekre. Ezzel a megoldással bárhol a városban zöld környezetet tudunk létrehozni.

Nagyon szépszerűek, mert rengeteg előnnyel járnak. Ilyen előny a környezetvédelem, mert köszönhetően a fotoszintézisnek a levegő minősége javul. A hősziget-hatás (a városi területeken magasabb hűmérsékletet lehet mérni, mint a vidéki településeken), alacsonyabb lesz. A zöldtetőkön található növények felszívják az esővizet, ezáltal csökkentik a csatornarendszer terhelését.

Zöldtető

Zöldtető előnyök

Nemcsak gazdasági előnyökről beszélhetünk. Amelett, hogy a zöldtető remek szigetelést biztosít, nem szabad megfeledkezni a lélektani hatásokról sem. Egy kellemes zöld környezet megnyugtatóan hat a fáradt és kimerült idegrendszerre.

Ez az innovatív megoldás ideális olyan városi területeken, ahol a környezetvédelemnek és a mentális egészségnek nagyobb hangsúlyt kell kapnia. A zöld növények segítik a fenntarthatóságot, mégis egy élhető és egészséges környezetet biztosítanak.

A Sicofol Roof ebben segíti a városi lakások tulajdonosait. A 100%-ban magyar és környezetkímélő anyag hozzájárul a gazdaságos zöldtető megoldásokhoz. Csapatunk nemcsak a gyártásban hanem a kivitelezésben is segítségére lehet.

Sicofol Roof | zöldtető

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram