Mi az az esztrich beton?

Az "esztrich beton" egy olyan építőanyag, amely gyakran használatos padlók kialakításához.

Az esztrich beton az építkezés egy fontos eleme. Ezt a betonkeveréket alkalmazzuk amikor padlókat, járdákat, teraszokat és más egyéb építkezési feladatok során. Az esztrich beton biztosítja a sík felületet és számos előnnyel rendelkezik.

Az esztrich beton előnyei:

  • tartós
  • jó húvezető képesség
  • hangszigetl
  • tűzálló
  • könnyen egyenletes felületet biztosít
Az esztrich beton előállítását szakemberek végzik, mivel fontos a megfelelő keverési arányok és a helyes kialakítás.

Ez a speciális keverék tartalmaz cementet, homokot, kavicsot és vizet. Az elkészült anyag rendkívül szilárd és tartós ezzel biztosítva a padlónk masszívságát. Ideális olyan helyeket, ahol nagy a terhelés, hosszú távon is megállja a helyét.

Amikor terítjük a betont, fontos figyelembe venni, hogy mennyi ideig kell száradnia. A vastagság és az alapréteg az ami biztosítja a stabilitást, viszont ha nem hagyunk időt a száradásra később problémát okozhat a bent rekedt nedvesség.

Fontos, hogy a megfelelő szakemberek (kőműves) keverje és terítse, mert a keverési arányok betartása kulcsfontosságú. A vastagságot meghatározza a felhasználási hely. A felhasználási terület lehet még lakóépületek, irodák és ipari létesítmények padlói.

Azonban mint mindig építkezési ütemnél, itt is rendkívül fontos a megfelelő szigetelés. A megfelelő és minőségi szigetelés növeli a hatékonyságot és tartósságot ezzel csökkenti a fűtési költséget és hozzájárul a rezsi költség alacsonyan tartásához. A megfelelő szigetelési módszer kiválasztása fontos az építési projekt során.

A Sicofol nemcsak gyárt, de kivitelez is, így biztos lehet abban, hogy az épülete a legjobb kezekben lesz.

A gyártás és értékesítés mellett több kivitelező brigáddal kivitelezést is vállalunk, ami a megrendelő számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is.

A Sicofol kivitelezésben is ugyanúgy a 100%-ot nyújtja mint a PVC fólia gyártás során

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram