Padlózat szigetelése

Padlózat szigetelése

A padlózat szigetelése egy nagyon fontos lépés az építkezés során. A jól megvalósított padlószigetelés biztosítja a hideg elleni védelmet, csökkenti a fűtési költségeket, valamint jobb hangszigetelést biztosít.

Padlózat szigetelése

A padlózat szigetelése - előnyök:

  • A szigetelés segít megőrizni a meleget otthonunkban, csökken a hőveszteség.
  • Mennyivel jobb érzés, ha a padló amin járunk, egy hűvös őszi napon, meleg, főleg reggelente.
  • A megfelelő padló szigetelés biztosítja a csökkentett zajterjedést. Ha esetleg társasházban, panel lakásban élünk, akkor különösen érthető miért kell figyelmet fordítani a szigetelésre.
  • A padlózat szigetelése kizárja a penészesedést, mert a nedvességet kívül tartja.

A szigetelést mindenképpen bízzuk szakemberre, mert így biztosítva van a megfelelő kivitelezés és hatékonyság. A rosszul és helytelenül kivitelezett munka sajnos pénzkidobás, valamint a későbbiekben számos problémát is okozhat.

Sicofol Waterproof

Miután megtörténik a betonozás, megfelelő a száradás és a beton már lépésálló, a Sicofol PVC lemez azonnal fektethető. A Remater kft nemcsak a gyártásban, hanem a kivitelezésben is segítséget nyújt, ezáltal biztosítva a legmagasabb minőséget a szigetelés során.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram