A lapostető szigetelése

A lapostető szigetelése kulcsszerepet játszik az építőiparban.

Miért fontos a lapostető szigetelése? Mert nélküle romlik az energiahatékonyság, és szerepet játszik az épület hosszú távú állapotában. Ez a szigetelési mód az 1960-as években kezdte meg hódító útját.

Költséghatékonyabb megoldás, mint a klasszikus tetők szigetelése, mert nem kell cserépre, faanyagra költeni.

Az folyamat első lépése, hogy kiválasztjuk a megfelelő anyagot, amivel szigetelni szeretnénk. A jól kiválasztott építőanyag jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, ellenálló, és amennyire lehet környezetbarát.

Miért fontos a lapostető szigetelése? Mert nélküle romlik az energiahatékonyság, és szerepet játszik az épület hosszú távú állapotában.

Lapostető szigetelése - hogyan és miért?

Fontos, hogy a szigetelő anyagot egyenletesen vigyük fel a már előkészített felületre. Ezzel elkerülhetőek az esetleges hőhidak és hideg pontok. Ha erre figyelmet fordítunk az épületünkben kesebb valószínűséggel fordul elő a penész.

A lapostető szigetelés hozzájárul az épületünk hosszú élettartamának megőrzéséhez. Egy jó szigetelés, véd a környezeti hatásoktól és biztosítja az alacsony energiafelhasználást.

Ha lapostetőnk van érdemes elgondolkodni a zöldtető kialakításában. Egy lapostető ideális helyszín lehet saját kis kertünk kialakítására.

A lapostető szigetelése szakembert igénylő feladat. A megfelelő anyag kiválasztása, a pontos kivitelezés érdekében keress minket elérhetőségeink egyikén.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram