Vízszigetelés aljaztbeton alá?

Vízszigetelés az aljzatbeton alá

Az aljzatbeton alá történő vízszigetelés alá alapvető szerepet játszik a teljes hő - és hangszigetelés rendszerében. Ebben a bejegyzésben szeretnénk összefoglalni miért fontos az aljzatszigetelés.

Mi a vízszigetelés elsődleges célja?

Szem előtt kell tartani a hőveszteséget minimalizálni. Az aljzatbeton alá történő szigetelés segíti az energiaszámla összegének csökkentésében, és segít megőrizni a helyiség hőmérsékletét télen és nyáron.

Ha a hangszigetelést szeretnénk kiemelni, fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a megfelelő szigeteléssel csökkenthető a zajszint. Az otthoni kényelem és a hatékonyság megteremtése a megfelelő vízszigeteléssel kezdődik.

A szigetelés első lépése a megfelelő szigetelőanyag kiválasztása. Szigetelőanyag lehet párazáró fólia, kőzetgyapot vagy polisztirolhab. Mindig figyeljük a hővezetési képességet.

A folyamatban lévő építkezésnél is figyeljünk a szigetelésre. Ha már a tervezésnél figyelmet fordítunk rá elkerülhetőek lesznek a későbbi problémák például a penészesedés. Ezzel biztosítva van az optimális kényelem és az energiahatékonyság.

A mai korszerű szigetelőanyagok hosszútávú biztosítékot nyújtanak. Ez egy hosszú távú befektetés, ami az évek során megtérül.

Vízszigetelés aljaztbeton alá

Miért a Sicofol fólia a legjobb választás?

A sicofol fóliák költséghatékony megoldások, felhasználási területünk szinte végtelen. Legyen szó építőiparról, zöldtetőkről, kerti tavak szigeteléséről, a Sicofol fólia nem fog csalódást okozni. Sokoldalúsága és rugalmassága szinte bármilyen ipari kihívást képes megoldani.

A SICOFOL® márkanevű korszerű lágy PVC szigetelő lemez és fólia gyártását 1991 óta végezzük. Az ÉMI által 1992-ben minősített terméket 1997-ig kizárólag német exportra gyártottuk, majd a hazai forgalmazás mellett a kivitelezést is megkezdtük.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette.
hu_HUMagyar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram