Vízszigetelés aljaztbeton alá?

Vízszigetelés az aljzatbeton alá

Az aljzatbeton alá történő vízszigetelés alá alapvető szerepet játszik a teljes hő - és hangszigetelés rendszerében. Ebben a bejegyzésben szeretnénk összefoglalni miért fontos az aljzatszigetelés.

Mi a vízszigetelés elsődleges célja?

Szem előtt kell tartani a hőveszteséget minimalizálni. Az aljzatbeton alá történő szigetelés segíti az energiaszámla összegének csökkentésében, és segít megőrizni a helyiség hőmérsékletét télen és nyáron.

Ha a hangszigetelést szeretnénk kiemelni, fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a megfelelő szigeteléssel csökkenthető a zajszint. Az otthoni kényelem és a hatékonyság megteremtése a megfelelő vízszigeteléssel kezdődik.

A szigetelés első lépése a megfelelő szigetelőanyag kiválasztása. Szigetelőanyag lehet párazáró fólia, kőzetgyapot vagy polisztirolhab. Mindig figyeljük a hővezetési képességet.

A folyamatban lévő építkezésnél is figyeljünk a szigetelésre. Ha már a tervezésnél figyelmet fordítunk rá elkerülhetőek lesznek a későbbi problémák például a penészesedés. Ezzel biztosítva van az optimális kényelem és az energiahatékonyság.

A mai korszerű szigetelőanyagok hosszútávú biztosítékot nyújtanak. Ez egy hosszú távú befektetés, ami az évek során megtérül.

Vízszigetelés aljaztbeton alá

Miért a Sicofol fólia a legjobb választás?

A sicofol fóliák költséghatékony megoldások, felhasználási területünk szinte végtelen. Legyen szó építőiparról, zöldtetőkről, kerti tavak szigeteléséről, a Sicofol fólia nem fog csalódást okozni. Sokoldalúsága és rugalmassága szinte bármilyen ipari kihívást képes megoldani.

We have been manufacturing the SICOFOL® brand of advanced soft PVC insulation sheet and foil since 1991. The product, certified by the ÉMI in 1992, was manufactured exclusively for German export until 1997, when we started to export it to Germany and also started to manufacture it for domestic distribution.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

The website was created by Advanityc Design Studio.
cart
en_GBEnglish (UK)
Choose your currency!
HUF Hungarian forint
EUR Euro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram