Utólagos vízszigetelés. Megoldható?

Az utólagos vízszigetelés eljárás során a szakemberek, a vízszigetelését javítják vagy cserélik ki az esetleges kopások vagy sérülések miatt.

Felkészülés és előkészülés: Az első lépés az, hogy felmérjük az épület vagy a szerkezet vízszigetelési problémáit. Beazonosítjuk a vízszivárgás forrását és annak terjedését. Célszerű nagy hangsúlyt fektetni a felület tisztaságára és szárasságára.

Sérült vagy a régi vízszigetelés eltávolítása: Abban az esetben, ha a felületünk sérült, célszerű a sérült vakolatot eltávolítani. Készítsük elő megfelelően a területet, ha lyukak és repedések találhatóak rajta, javítsuk ki őket.

Vízszigetelés - Sicofol

Az utólagos vízszigetelés megkezdése

Vízszigetelő anyag kiválasztása: Válasszuk ki a megfelelő vízszigetelő anyagot. Ez lehet vízszigetelő festék, fólia, membrán vagy habarcs, attól függően, hogy milyen típusú felületet szigetelünk valamint milyen vízszigetelési problémákat kell megoldani.

Vízszigetelés felhordása: A vízszigetelő anyagot vigyük fel az előkészített felületre. A fólia vagy membrán esetében ez lehetőleg egyenletesen és szorosan történjen. A Remater Kft vállalja, hogy betanítja a felhasználókat, kivitelezőket a SICOFOL® vízszigelelő lemez hegesztésére.

Száradás és időjárásvédelem: Hagyjunk időt arra, hogy a vízszigetelő anyag száradjon és figyelje a gyártó által ajánlott időtartamot. Ügyeljünk arra, hogy az épület vagy szerkezet legyen védve az időjárástól, míg a vízszigetelő réteg szárad.

Ellenőrzés és tesztelés: Miután a vízszigetelés elkészült, ellenőrizzük a munkánk minőségét, és végezzünk teszteket, hogy meggyőződjünk arról, hogy a problémák megoldódtak-e.

Az utólagos vízszigetelés kulcsfontosságú a nedvesség és vízszivárgás elleni védelem szempontjából, mert segít megőrizni az épület vagy a szerkezet tartósságát. Célszerű a megfelelő szakemberhez vagy vízszigetelési szakértőhöz fordulni, hogy segítséget kapjon a feladat szakszerű végrehajtásában.

Sicofol waterproof - floor waterproofing

A SICOFOL® PVC lemezzel készült vízszigetelések a PVC egy nembomló tulajdonságának köszönhetően élettartalma az épületek élettartamával megegyezik.

További hasznos tartalmakért, látogassatok el Facebook oldalunkra.

The website was created by Advanityc Design Studio.
en_GBEnglish (UK)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram